Over seks (anno 2012)

 

Mijn sexuele drift kent 3 aspekten. Als voortplantingsdrift, als uiting van liefde en de wens tot intimiteit en als de ordinaire geilheid.
Om met de eerste te beginnen: Ik heb een zeer geringe kinderwens; ik ben niet dusdanig tevreden met mezelf dat ik dit op anderen wil overdragen (me wil klonen).


Wat betreft de uiting van liefde heb ik een sterke neiging dat dit zich niet laat dwingen. Als ik daar niet voor in de stemming ben dan wil ik deze vorm van sex niet, dit vaak tot grote teleurstelling van partners.

 

fijne vleeswaren

 

En wat betreft geilheid die vind ik genant en minderwaardig; het is niet iets waar ik andere mensen voor nodig wil hebben. Sterker nog: ik schaam me daarvoor. Ik ga daarvoor nooit naar de hoeren. En in het verleden heb ik slechts zeer zelden sex-blaadjes gekocht. Zelfs wanneer ik vriendinnen heb die daar best wel genegen toe zijn om dit op hen te uiten, dan nog trek ik me liever af.
Ziehier het profiel van een rampzalige minnaar en na zo'n 40 jaar klooien heb ik er het bijltje er maar bij neer gegooid. "Ik hoef geen sex meer met anderen" en geloof het of niet, dat voelt als een geweldige bevrijding.

Curieus is te bemerken hoe anderen daarmee omgaan en hoe ze daarover oordelen. Zo erkent de officiële katholieke kerk alleen de voorplantingsdrift; immers ze verbieden voorbehoedsmiddelen. In vroegere tijden bestond nog het woord sodomie. Het had toen een veel bredere betekenis van al de sexuele uitingen die - als zijnde tegennatuurlijk - verboden was. Ook masturbatie en naar de hoeren gaan viel onder de sodomie.

Tilo - een vriend van mij - ziet dit alles sinds enige tijd heel anders. Hij heeft zijn aan de vrouwen-emancipatie gelieerde houding de rug toe gekeerd nadat hij het uitgemaakt had met zijn partner. Nu koestert hij een soort taliban-achtige vrouwbeeld - die je vreemd genoeg ook veel terug te vinden is in de New-Age-beweging. Hierin mag de man weer zijn dominantie over de vrouw doen gelden en wordt beweerd dat ook de vrouw weer terug is bij haar eigen identiteit. Een woest sex-leven heeft hij daarin gevonden. Hij houdt er wel 5 vrouwen tegelijkertijd op na waarmee hij alles doet wat God verboden heeft. Hij pikt die vrouwen bij bosjes op bij Blote Voeten disco's die overal in den lande georganiseerd worden. Trance Dance en Bio Dansa zijn de poorten naar dit Sodom en Gomorra. "Je moet ze gewoon pakken", luidt zijn devies. "Ze moeten zich voor je open stellen", waarbij dit letterlijk geldt voor alle openingen van een vrouw. "Niet te geloven de geluiden die ze maken wanneer ik mijn lul in hun keel steek", vertelde hij me eens uitdagend trots.

En mocht de vrouw dit niet kunnen opbrengen dan is daar de hypnose om dit te bewerkstelligen. Het schijnt ook nog iets met Tantra van doen te hebben.